Wil je zelf je website onderhouden en/of zelf wijzigingen kunnen aanbrengen.. informeer naar de mogelijkheden. Trainingen kun je ook volgen als wij je site niet hebben gebouwd.

WAAR GA JE VAN START ?

Wilt u zelf u website wijzigen, zodat u zelf uw website kunt onderhouden.  Informeer naar de mogelijkheden, trainingen kunt u ook volgen als wij uw site niet hebben gebouwd.

WAAR GAAT U VAN START ?

TRAININGEN IN:

WordPress Basis – WordPress voor gevorderde – Template basis training – Webshop beheer – Schrijf uw blog artikelen en zet deze online – SEO optimalisatie – Maak zelf uw nieuwsbrieven etc. – De geinstalleerde plug-in’s in je website.

KOSTEN TRAININGEN

Ons uurtarief is €  45,00 per uur

Je kunt ook een abonnement afsluiten voor trainingen. Het uurtarief bij een abonnement is altijd goedkoper.

 

WINSTWAARSCHUWING

Voordat je aan een training begint.. je moet een ‘beetje’ gevoel hebben voor IT, websites en Internet. Als bijvoorbeeld tekstverwerker Word te lastig is voor je, begin dan niet aan website- beheer. Oefening baart kunst. Elke week dus even tijd maken om ‘onder water‘ op je site te kijken, dingen uitproberen, wijzigingen maken op je site door afbeeldingen te vervangen of teksten te wijzigen en de ontwikkelingen op het Internet en mail van je plug-in suppliers te lezen. Als je hiervoor geen tijd hebt.. dan verlies je de kennis die je op de training hebt gehad snel.

Dus begin pas aan een training als je er een ‘beetje’ gevoel voor hebt en je tijd hebt om daadwerkelijk je training regelmatig in praktijk te brengen.
Anders is het zonde van je geld en tijd.

WORDPRESS BEGINNERS

3 UUR TRAINING VOOR € 105,00

Wij bieden een training aan voor WordPress beginners.
Wat kun je na deze 3 uur training:  

– Je weg vinden op het Dashboard van WordPress. – Een veilige methode toepassen om iets te wijzigen op de website. (o.a. werk eerst in een kopie. ) – Pagina’s, berichten, foto’s en video’s wijzigen. – Nieuwe pagina’s in de structuur plaatsen, inclusief link in menu. – Een back-up maken van je site. – Beoordelen of een update van een plug-in wel of niet geïnstalleerd kan/moet worden. – Zien hoeveel verkeer je site trekt en op welke pagina’s het meest. – Zien welke zoekwoorden je bezoekers gebruiken. – Als laatste ook niet onbelangrijk; begrijpen wat je vooral niet moet doen.

 

Ja, ik wil graag een training volgen, stuur mij informatie

1 + 14 =