wat gaat t kosten?

KEUZE UIT PAKKETTEN

Het nadenken over welke doelgroep je wilt benaderen behoort bij het plannen van een site, maar ook de kosten voor het maken van een webdesign zijn natuurlijk belangrijk.

Welk pakket je moet kiezen hangt af van de hoeveelheid informatie die je kwijt wilt op de site. 

WEBDESIGN PAKKETTEN

Alle website’s hebben een uniek design en worden speciaal ontworpen op de diensten/producten die je levert, incl. kosteloos een SSL-certificaat (= een https://- beveiligde site). Wil je een meertalige of multi-site dan is dit ook mogelijk. Vraag hiervoor een aparte offerte aan. Hieronder vindt je de webdesign-pakketten met diverse modules. Sluit een module niet aan bij je wens, dan kun je deze wijzigen. 

PAKKETTEN EN MODULES/PLUGIN'S

Prijzen van de pakketten bevatten modules/plugin’s. Deze kun je naar eigen keuze invullen. Wil je bijvoorbeeld geen fotogalerie, dan is een keuze voor een andere plugin ook mogelijk. Onderstaande pakketten zijn algemeen samengesteld.

UITBREIDEN WEBSITE

Alle pakketten hebben een sterk fundament en kunnen later worden uitgebreid met elke plugin die gewenst is. Bijvoorbeeld met een agenda, database of een webshop met betaalmodules etc. Een lijst van de meest voorkomende modules/plugin’s vindt je onder de prijstabellen.

MODULES / PLUGIN'S

Hieronder de modules welke in een website kunnen worden ingebouwd. Staat de module -of de gewenste plugin- niet in onderstaande lijst, dan is inbouwen in 95% van de gevallen mogelijk. Zie je door de bomen het bos niet meer -of heb je een site gezien met een functie die je wenst, maar je weet niet welke plugin dit is? Bel ons gerust op tel.nr.  06 – 24 800 870. Heb je een site welke niet door ons is gemaakt, dan kunnen wij ook de gewenste module inbouwen.

Blog of vlog
Video slider
Foto Slider
Fotogalerie
User login
Klein contactformulier
Groot contactformulier
Offerteformulier
Uploadmogelijkheden
Port Folio
Pop-up
Countdown teller
Tabs met info
Sidebar menu
Datum picker
Animaties
Tellers
F.a.q. pagina
Comments
Forums
Agenda
Webshop
SEO optimalisatie
Email optin
Betaalmodules
Timeline
Social media
Prijstabellen
Chat functie
Databases en meer …